Padaryk vasaros vakarėlį gamtoje ypatingu!

Atėjo vasara, o tai reiškia tik viena - atėjo laikas vasaros susibūrimams lauke ir galėsime pasimėgauti laukiamomis įvairiomis šventėmis gamtos apsuptyje. Nesvarbu, ar vakarėlio vieta yra paplūdimys, terasa ar namų sodas - gėlės visada yra puikus palydovas, sukuriantis gražią aplinką ir nuotaikingą atmosferą, kad ir kur bebūtumėte.

Bet kurias gėles rinktis vakarėliui ar iškylos stalui? Štai keletas patarimų ir pasiūlymų, kurios gėlės vasaros susibūrimus pavers dar labiau įsimintinais!

Graži puokštė skirta vasaros gimtadieniui pažymėti!

Interflora pasirinkime jūsų laukia platus vasaros puokščių asortimentas, pradedant ryškiaspalvėmis gerberomis, baigiant elegantiškomis lelijomis ir saulėtomis saulėgrąžomis. Jei vakarėlio vieta yra arti gamtos, ji puikiai tinka papuošti stalą kaimiška sezoninių gėlių puokšte, kuri yra ir maloniai vasariška, namų jaukumo šviesos ir šilta, lyg nupiešdama gražų laukinių pievų paveikslą, saulės ir gražių prisiminimų. Kita vertus, miesto terasoje tinka šiek tiek elegantiškesnė puokštė.

Pasikvieskite artimą žmogų į romantišką paplūdimio iškylą!

Vasaros iškyla paplūdimyje visada nustebins jūsų mylimąją ar mylimajį!

Išnaudokite šiltos vasaros maksimumą ir suorganizuokite savo mylimam žmogui romantišką iškylą prie jūros su daugybe gėlių. Paruoškite iškylos krepšelį - užtiesalą, žvakes, užkandžius su mėgstamais garnyrais, putojančio gėrimo buteliuką ir romantikos kupiną rožių puokštę, kuri yra tarsi vyšnia ant torto. Interflora pasirinkime jūsų laukia staigmenoms sukurtos romantiškos puokštės!

Papildikyte vasaros sodo vakarėlį spindesiu!

Vasaros sodo vakarėliai su draugais ir šeima neabejotinai yra neatsiejama vasaros dalis. Pakelk savo sodo šventės kertelę šiais metais auksčiau kartu su vasariškai šiltomis ir spindinčiomis gėlėmis! Gėlės suteikia gyvumo ir sukuria malonią vasaros nuotaiką. Nesvarbu, ar planuojate barbekiu vakarą su draugais, ar sekmadienio priešpiečius su šeima, gėlėms visada yra vieta! Pasirinkite gražią puokštę, kuri privers jūsų draugus aikčioti!

Norėdami gauti ypač išskirtinį rezultatą, įsitikinkite, kad gėlės ir stalo dekoracijos visada yra priderintų spalvų ir papildo viena kitą.

Bendras dekoracijos vaizdas netampa per spalvingas, o gėlės gražiai išsiskiria.

Atidžiau pažvelkite į gėlių pasirinkimą mūsų internetinėje parduotuvėje, pasirinkite savo mėgstamiausią, pateikite užsakymą ir kurjeris jums patogiu laiku pristatys jūsų pasirinktą gėlių puokštę!