Išsamus užuojautos gėlių užsakymo vadovas

Netekti mylimo žmogaus niekada nėra lengva, o tokiais sudėtingais laikais labai svarbu išreikšti savo paramą ir apgalvotai perteikti užuojautą. Vienas iš labiausiai paliečiančių ir tradicinių poelgių yra užuojautos gėlių siuntimas. Tačiau pasirenkant teisingas užuojautos gėles gali būti sudėtinga, atsižvelgiant į susijusias emocijas ir turimų pasirinkimų gausa. Šiame vadove apžvelgsime, kaip pasirinkti idealias užuojautos gėlės, atsižvelgiant į progos svarbą ir gavėjo pageidavimus.
Užsisakykite kompoziciją iš paveikslėlio: Įsimintinas.

Užuojautos gėlių reikšmės supratimas

Užuojautos gėlės – tai ne tik gražios kompozicijos; jos atlieka gyvybiškai svarbų vaidmenį teikiant paguoda ir parama gedinčiam. Šios gėlės yra jūsų empatijos būdas išreikšti užuojautą be žodžių. Jos teikia paguodą sunkiu metu, siūlydamos apčiuopiamą jūsų emocinės paramos vaizdą.

Kada tinkamas laikas siųsti užuojautos gėles?

Pasirinkus tinkamą laiką siųsti užuojautos gėles, reikia suprasti ištvermingą sielvarto prigimtis. Nors tiesioginė užuojauta suteikia paguodą ramiomis akimirkomis, po savaičių ar mėnesių gedintieji dažnai jaučiasi vieniši. Kai atkeliauja paprasta puokštė eilinę dieną gali būti priminimas, kad jų skausmas pripažįstamas.

Be to, per mylimo žmogaus mirties metines užuojautos gėlių siuntimas yra būdas parodyti, kad jų netektis nėra pamiršta, o mylimo žmogaus atminimas yra branginamas. Galiausiai laikas atspindi mūsų nepajudinamą paramą ir žinią: „Jūs nesate vienas šioje sielvarto kelionėje"

Kokia užuojautos gėlių kompozicija tinkama?

Nėra teisingo atsakymo į šį klausimą. Užuojautos gėlės, kurias užsakysite, turėtų išreikšti, mylėti ir atspindėti savo asmeninę žinutę.

Jei siunčiate gėles laidotuvėms ar atminimo ceremonijai, galbūt norėsite apsvarstyti, kad būtų šiuolaikiškas, iškilmingas ir elegantiškas dizainas, galbūt inde su kojele arba aukšta vaza.

Žmonės, nusprendę siųsti užuojautos gėles į šeimos namus, dažniausiai renkasi stiklinę vazą, kurią lengva laistyti ir kuri labiau tinka namų erdvėms.

Užsisakykite kompoziciją iš paveikslėlio: Sudiev.

Kokių gėlių turėčiau užsisakyti laidotuvėms?

Jei norite nusiųsti gėlių į laidojimo namus kaip užuojautos dovaną šeimos nariams, populiariausios gėlės į laidotuvių puokštę yra:

  1. Rožės (laidotuvėms tinka ir baltos, ir rausvos rožės)
  2. Lelijos
  3. Baltosios chrizantemos
  4. Calla lelijos
  5. Orchidėjos

Jei šių konkrečių gėlių nėra arba jų nėra sezono metu, nerimauti nereikia. Kvalifikuotas floristas vis tiek sugebės sukurti gražias laidotuvių gėlių kompozicijas naudodamas kitas gėlės, vis dar laikantis laidotuvių gėlių etiketo.

Kokias gėlių spalvas turėčiau įtraukti į laidotuvių gėlių kompozicijas?

Renkantis gėles laidotuvių kompozicijoms, įprasta rinktis raminančias ir pagarbios spalvos, tokios kaip balta, kuri simbolizuoja tyrumą ir ramybę, arba švelnios pastelinės spalvos rožinė ir levanda. Šios spalvos suteikia ramybės jausmą ir suteikia komforto gedėti dėl artimo žmogaus netekties.

Kitas variantas – rinktis gėlių kompoziciją su ryškia ir pakilia spalvų palete. Tai dažniausiai pastebima per laidotuves ar memorialines paslaugas, kurios labiau vertinamos kaip gyvenimo šventė išėjusiai sielai.

Mėgstamiausios mirusiojo spalvos ir gėlių rūšys yra asmeninis prisilietimas, kuris gali būti taikomas spalvų paletės pasirinkimams, jei yra sezono metu.

Užsisakykite užuojautos ir laidotuvių gėlių

Naršykite didelę „Interflora“ kolekciją, nesvarbu, ar norite išsiųsti užuojautą Lietuvoje ar bet kur visame pasaulyje. Pristatydami tą pačią dieną, esame čia, kad jums padėtume siunčiame šviežią, guodžiančią ir unikalią užuojautos gėlių kompoziciją. Meilė ir palaikymas jaučiami tada, kai tai yra svarbiausia.